Szállítási információk

Webáruházunkban a termék mellett feltüntetett várható szállítás tájékoztató jellegű, ez az idő a raktárkészlettől függően hosszabb vagy rövidebb is lehet. Elképzelhető, hogy a megrendelt termék már nem szállítható, amint ez tudomásunkra jut, a lehető leggyorsabban tudatjuk Önnel. Raktáron lévő termékeinket “Raktárról” státusszal jelenítjük meg az adatlapján. Amennyiben a megrendelt termék nincs készletünkön, beérkezését követően tájékoztatjuk Önt. A “Rendelésre” státusszal rendelkező termékeket a beszállító visszaigazolása szerint tudjuk szállítani, ez akár több hét is lehet. A szállítási határidő az üzletben történő személyes átvétel esetére vonatkozik, futárszolgálattal történő kiszállításnál a teljesítés 1-2 munkanappal több időt vesz igénybe.

A megrendelt termékekre szállítási költséget nem számítunk fel, az ország teljes területére ingyenes a futárcéggel történő kiszállítás. A csomagokat a DPD Hungária Kft. szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra között.

Kérjük, hogy megrendeléskor olyan szállítási címet adjon meg, ahol a fenti időpontban folyamatosan biztosított a csomag átvételének lehetősége! Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli kézbesíteni a csomagot. Amennyiben ez ismét meghiúsul, a megrendelt terméke(ke)t csak szállítási költség felszámolásával áll módunkban Önnek kiküldeni.

Kérjük, hogy a csomag sértetlenségét a futár jelenlétében szíveskedjék ellenőrizni! Sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a termék fizikai sérüléséről jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az áru átvételekor a futárnak a számlánkon feltüntetett végösszeget fizesse ki, amennyiben utánvétes kiszállítást választott. Győződjön meg arról, hogy a csomagolás sértetlen és a csomag tartalma megegyezik az elvárt termékkel!